The Amazing Spider-Man (2012) - Film Online Subtitrat

 Casting: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen 
 Anul: 2012 
 Durata: 136 min 
 Rating: 12 | Interzis sub 12 ani 
 Imdb: APASA AICI
Un tânăr Peter Parker descopera studiu de tatăl său, Richard a fost jefuite. Colectarea de documente ascunse, părinţii lui Peter-l ia la casa de matusa sa mai si unchiul Ben, apoi pleacă misterios. Ani mai târziu, o adolescenta Peter participa la Şcoala de Ştiinţe Midtown de mare, în cazul în care el este bruscat de Flash Thompson si-a prins ochiul de Gwen Stacy. La domiciliu, Peter găseşte documentele tatălui său şi a invata, a lucrat cu colegii de stiinta Dr. Curt Connors la Oscorp. Ascuns în Oscorp, Peter intră într-un laborator în cazul în care un “biocable” este în curs de dezvoltare de la păianjeni modificate genetic, dintre care unul îl muscaturi. Pe acasa cu metroul, el descoperă că el a dezvoltat, cum ar fi Spider-abilităţi.
După ce a studiat documentele lui Richard, Petru vizitează o Connors-armat, arată el este fiul lui Richard Parker şi dă Connors tatălui său “algoritm rata de descreştere”, piesa lipsă în experimente Connors ‘pe membrele de regenerare. Connors este presat de către superiorul său, Dr. Ratha, să elaboreze un leac pentru moarte, şeful nevăzut de Oscorp, Norman Osborn. În şcoală, Peter devine în probleme după Flash umilitoare. Locul de muncă unchiul său, modificări trece pentru a se întâlni cu principalul şi solicită lui Petru să-l înlocuiască de mers pe jos acasă cu matusa mai in acea noapte. Peter uită, în loc să ajute Connors regenera la nivelul membrelor a unui mouse de laborator. Eşecul lui Petru declanşează un argument cu unchiul său şi de el furtuni out. În timp ce caută pentru Peter, Uncle Ben încearcă să oprească un hoţ şi este împuşcat. Hoţul scapă ca Petru găseşte unchiul său mort pe trotuar.
După aceea, Petru foloseşte abilităţile sale de noi, pentru a vâna criminalii potrivite descrierea criminalului. După câteva terenuri de toamna-l în interiorul abandonat o sală de gimnastică, un poster luchador-wrestling-l inspira pentru a crea o masca pentru a ascunde identitatea lui. El adaugă un costum de spandex şi construieşte dispozitive mecanice pentru a atasa la încheieturile sale de a filma o biocable “web”. Peter acceptă o invitaţie la cină de la Gwen, unde se întâlneşte şi susţine cu tatăl său, căpitanul de poliţie George Stacy. După cină, Peter prezinta Gwen abilităţile sale şi se sărută.
După ce a văzut succesul cu mouse-ul folosind ADN-ul soparla, Ratha cere Connors începe studiile uman imediat dacă Osborn este de a supravieţui. Connors refuză să grăbească procedura de droguri de testare şi a pus oameni nevinovaţi în pericol. Trage Ratha Connors şi decide pentru a testa ser Connors “, la un spital Administratia Veteranilor de sub masca de un vaccin antigripal. Într-un act de disperare, încearcă Connors formula pe el însuşi. După trecerea afară, el se trezeşte pentru a găsi braţul lui lipsă a regenerat. Learning Ratha este pe cale sa spital VA, Connors, a caror piele este de cotitură verde şi solzoase, se duce să-l intercepteze. De timp el ajunge la podul Williamsburg Connors a devenit un hibrid violent de şopârlă şi om, se clatina masini, inclusiv a lui Ratha, pe partea de pod. Peter, acum de asteptare se Spider-Man, smulge fiecare masina care se încadrează cu sai web linii.
Spider-Man suspecţi Connors este Lizard şi se confruntă cu succes creatură în canalizare. Soparla învaţă identitatea lui Spider-Man real si il ataca de la şcoală. În răspuns, poliţia începe o vânătoare de oameni, atât pentru Spider-Man şi Lizard. Colţul de poliţie Spider-Man şi Căpitanul Stacy descoperă că el este într-adevăr Petru. Soparla intenţionează să facă toţi oamenii şopârlă-cum ar fi eliberarea de către un nor chimic din turnul Oscorp lui. Spider-Man se dispersează în cele din urmă un nor de antidot schimb, restaurarea Connors şi victimele anterioare la normal, dar nu înainte de Lizard fatal gheare Capitanul Stacy. Muribund face promisiunea de Petru pentru a păstra în siguranţă de către Gwen stau departe de ei. Peter iniţial face acest lucru, dar mai târziu sugerează Gwen că el poate so vadă, după toate.
Într-o scenă post-credite, Connors, într-o celulă de închisoare, vorbeşte cu un om din umbră, care întreabă dacă Petru ştie adevărul despre tatăl său. Connors răspunde, “Nu”, şi cere să fie lăsat în pace Peter înainte de omul dispare
 
Trailer:



Vezi Filmul Online:

 Alte Server-e:
VK


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Muzica Online

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!