0

Rio (2011) online subtitrat(gratis)





Când Blu, un Macaul domesticite de la mic-oraș Minnesota, îndeplinește Jewel înverșunare independent, el ia oprit pe o aventură la Rio de Janeiro, cu această pasăre din visele lui.

Director: Carlos Saldanha
Scriitori: Carlos Saldanha (povestea), Earl Jones Richey (poveste).
Actori: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway si George Lopez

Poze:


Trailer:
                                                                  Va uram vizionare placuta 
Vezi Filmul:                                Movies267
Server 1:

Server2:
Vezi Filmul
                                          

Server 3:


0

Puiu Mic (2005)Online film

Chicken Little cauzeaza panica in orasul sau cand sustine ca se prabuseste cerul, cand de fapt ii cazuse o ghinda in cap. Incercand sa-si salveze reputatia, dar si sa castige respectul tatalui sau,Buck Cluck, se inscrie in echipa de baseball si printr-un miracol o ajuta sa castige campionatul. Cand se pare ca lucrurile reintra in normal, puiul este lovit in cap de o bucata de cer. Dorind sa nu mai creeze panica de aceasta data, el le spune doar prietenilor sai(Abby Mallard, Runt of the Little si Fish Out of Water) ce s-a intamplat. Vor putea ei oare sa salveze orasul de o invazie extraterestra?
                                                                  Va uram vizionare placuta Movies267
Vezi Filmul:
Server 1:


Server 2:
Vezi Filmul Fastupload


0

Brave [2012] Online Subtitrat

Actiunea din "Brave" e plasata in tinuturile de sus, mistice, ale Scotiei, unde Merida e o printesa in regatul condus de Regele Fergus (Billy Connolly) si Regina Elinor (Emma Thompson). Ea e o fiica neascultatoare si un foarte bun arcas. Merida sfideaza obiceiurile sacre ale tarii si determina harababura in tot regatul. In incercarea de a indrepta lucrurile, Merida cauta ajutor de la o batrana excentrica - Femeia Inteleapta (Julie Walters) si i se indeplineste o dorinta nepotrivita. Ca invitati ai Meridei si pe post de comici apar cei trei lorzi ai regatului: uriasul Lord MacGuffin (Kevin McKidd), arogantul Lord Macintosh (Craig Ferguson) si dezagreabilul Lord Dingwall (Robbie Coltrane).
Initial, vocea printesei Merida trebuia sa fie cea a actritei Reese Witherspoon, dar aceasta a avut programul prea incarcat si in locul ei a venit Kelly Macdonald.

                                                                  Vizionare placuta de la Movies267
Vezi Filmul:

Server 1:
 Linkuri Vizionare:
Vezi Filmul Fastupload
Vezi Filmul Vixden

ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE :
   Brave (2012)    Brave (2012)    Brave (2012)
   Brave (2012)    Brave (2012)    Brave (2012)

Descarca Gratis Film



Descarca fisier

0

O Poveste Incalcita (2010) online film

Cand cel mai cautat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde intr-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasa captiva acolo, care are un par blond, lung si magic. Rapunzel, care cauta biletul de iesire din turnul unde a fost ferecata timp de multi ani, face o intelegere cu frumosul tanar Flynn Rider si  duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alaturi de un cal super-politist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, sii o gasca de talhari aspri.
Nominalizat la 2 premii Golden Globes.
                                                         Vizionare placuta de la Movies267

Vezi Filmul:

Server VK:


Linkuri   pentru film:
Vezi Filmul Vixden 
Vezi Filmul Fastupload

0

Epoca de gheata 4: Continente in deriva Online film

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei -Manny ,Diego si Sid- pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent.
Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. 
Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.
Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nicio veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata.

                                          Vizionare placuta de la Movies267
Vezi Filmul:

Server VK:


Linkuri pentru film alte servere:
Vezi Film Fastupload
Vezi  Film pe Vidbux
Vezi Filmul Vixden


ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE :
   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)
   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)
   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)
   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)   Ice Age: Continental Drift (2012)


0

Shrek`s Thrilling Tales (2012) film online

SHREK’S THRILLING TALES is the ultimate Halloween DVD compilation for your family.Featuring the scariest, ugliest, and funniest characters from DreamWorks Animation’s successful SHREK and MONSTERS VS. ALIENS franchises.

Trailer:



Vizionare Film:
Server VK :

SERVER Nosvideo:

Server VK 2:

0

Madagascar 3: Fugariti prin Europa(2012)

Leul Alex, zebra Marty, girafa Melman si hipopotamul Gloria planuiesc sa se intoarca la New York dupa o escapada in Africa. Depinzand de cunostintele mecanice ale pinguinilor si ale cimpanzeilor, planul lor esueaza. Astfel ei ajung in Monte Carlo, unde incearca sa elibereze Europa de animalele conduse de capitanul Chantel DuBois, alaturandu-se unui circ. Condusi de venerabilul tigru Siberian Vitaly, animalele – devenite atractie a circului, nu sunt fericite cu statutul lor actual. In timpul calatoriei printr-o serie de orase europene, ultimul pe lista fiind Londra, Alex, Marty, Melman, si Gloria ii ajuta pe Vitaly, Gia, jaguarul si pe Stefano, leul de mare, sa isi redescopere pasiunea pentru spectacole, sa transforme si sa modernizeze performantele circului.
Trailer:



Vezi Filmul aici:
Server1:   
                                                               Vezi Filmul 
Server2:


Server3:
                                               Vezi Filmul

0

This Means War(2012)

Doi dintre agentii de elita ai Central Itelligence Agency sunt atat de bine antrenati si dispun de atat de multe abilitati profesionale incat si-ar putea neutraliza in orice moment rivalii din serviciile secrete ale altor natiuni, iar faptul ca sunt prieteni din copilarie si parteneri inseparabili in misiuni ii transforma intr-o forta greu de invins. Relatia de prietenie le este pusa la incercare atunci cand spionii descopera ca sunt indragostiti de aceeasi femeie, insa decid sa nu-i marturiseasca frumoasei Lauren Scott ca se cunosc intre ei si ca sunt la curent cu jocul dublu pe care il face ea intalnindu-se simultan cu amandoi, propunandu-si sa intre in competitie unul cu altul pentru a castiga iubirea tinerei la care ravnesc. 

Evident ca aceasta confruntare intre indragostiti este departe de a fi corecta si se transforma treptat intr-un razboi in toata regula, fiecare dintre agentii CIA incercand sa-i intre in gratii lui Lauren si sa o determine pe aceasta sa-l aleaga pe el in detrimentul rivalului. Straduindu-se sa creeze o atmosfera romantica si sa fie cat mai ingeniosi in modul de a o curta pe Lauren, spionii isi saboteaza reciproc sansele de a avea o relatie normala cu fata si nu se dau in laturi de la folosirea armelor si dispozitivelor de ultima generatie pentru a-si pune unul altuia bete in roate.


Trailer:



Vezi filmul :
Server 1:
Fastupload Vezi Online 


Server 2:
                   Vidbux Vezi Online          
Server 3:
                 Vixden Vezi Online                                           

0

Din Paris Cu Dragoste(2010) online subtitrat


Doi agenti. Un oras. Zero sanse.
Actori: John Travolta : Charlie Wax, Jonathan Rhys Meyers : James Reece, Kasia Smutniak : Caroline, Richard Durden : Ambassador Bennington, Yin Bing : M. Wong.

Vezi filmul:

Server 1:



Server 2:
Vezi Filmul

Descarca Filmul:



0

Tower Heist Online subtitrat

Ben Stiller şi Eddie Murphy conduce o distributie all-star în Heist Tower, o comedie despre caper stiffs de lucru care caută răzbunare pe Wall Street escroc care le-belea. După ce lucrătorii la locul de un lux condominiu Central Park descoperi miliarde penthouse-a furat de pensionare lor, complot răzbunare final: un jaf pentru a recupera ceea ce el a luat de la ei. Queens nativ Josh Kovacs (Ben Stiller) a reuşit una din resedintele cele mai luxoase şi bine securizat, în New York City pentru mai mult de un deceniu. Sub ochiul său atent, nimic nu mai merge nedetectate. În swankiest unitatea de deasupra clădirii lui Josh, Wall Street titan Arthur Shaw (Alan Alda) se află în arest la domiciliu după ce a fost prins furând două miliarde de la investitori său.Cele mai afectate, printre cei pe care ia inselat?Staffers turn ale căror pensii a fost încredinţată de a gestiona. Cu doar câteva zile înainte de Arthur ajunge departe cu crima perfecta, echipajul lui Josh se transformă în Slide escroc mic (Murphy), de a planifica aproape imposibil ... sa obtina ceea ce sunt siguri că este ascuns în apartamentul păzit lui Arthur. Deşi amatori, aceste hoţii recrut cunosc clădire mai bine ca oricine. Se pare că ei au fost carcasa de la locul de ani de zile, ei doar nu-l ştiu.

Vezi filmul :
Server 1:

Server 2:

0

One In The Chamber (2012) online subtitrat



Un asasin care joaca in ambele tabere ale unui razboi intre gang-urile rusesti si astfel devine tinta unui inamic necunoscut.

Vezi filmul: 
Server1:

Server2:

Sercer 3:



0

The Mechanic (2011)

Remake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, “The Mechanic” ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatii si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui?

Vezi filmul:



0

Banlieue 13 Ultimatum(2009) film online subtitrat

Doi ani au trecut de cand guvernul a incercat sa distruga Districtul 13. Acum numai guvernul s-a schimbat, dar situatia a ramas aceeasi. Gangsterii inca circula liber in aces district care este din ce in ce mai aglomerat. Influenta gangsterilor din ghetouri este controlata acuma de un mare boss al crimei care dirijeaza o ruta principala care trece prin 5 cartiere etnice din district. Incercand sa "regleze" problema aceasta, serviciile secrete trimit fortele de ordine sa impuna legea intr-un oras care acum este invaluit in haos. Damien si Leito, fac din nou echipa, avand un singur obiectiv: salvarea districtului.

Vezi Filmul:

Server 1:


Server 2:


0

In suburbii (2004) film online

Paris, 2013. Damien lucreaza in fortele de elita ale politiei. Ofiter al unei unitati speciale de interventie, maestru in arte martiale, el este expert in misunile de infiltrare si stie sa-si duca la bun sfarsit operatiunile prin actiuni rapide si precise.
Cea mai grea misiune a carierei ii este incredintata: o arma de distrugere in masa a fost furata de catre cea mai puternica banda din suburbiile orasului. Damien este insarcinat sa se infiltreze in banda si sa dezamorseze bomba sau s-o recupereze cu orice pret.

Vezi Filmul Online:

Muzica Online

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!