0

Furios Si Iute In viteza a 5-a: Jaful De La Rio online subtitrat

Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.
Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din randul prietenilor lor, in incercarea de a construi o echipa de super-piloti de masini rapide, avand la dispozitie o singura sansa pentru a se confrunta, cu un om de afaceri corupt, un lord al drogurilor Joaquim de Almeida, care ii vrea morti, dar in acelasi timp evitand sa fie capturati de catre un agent federal neobosit - Luke Hobbs , care nu rateaza niciodata "tinta" lui. El este desemnat pentru a-i urmari pe Dom si Brian si a-i aresta. Dar isi da seama ca nu reuseste sa separe baietii buni de cei rai, si trebuie sa se bazeze pe instinctele sale pentru a-si incolti prada inainte ca altcineva sa o doboare...


Vezi Film Online:




Linkuri pentru vizionare film:



0

Underclassman


Cand un student la o scoala de elita este ucis, incepatorul Stokes este repartizat ca detectiv sub acoperire pentru a descoperi criminalul. Socul cultural va fi insa doar una dintre problemele lui. Folosind metode neortodoxe si apeland la intuitie, Stokes nu pierde timp pentru investigatii. Chiar daca nu este de acord cu comportamentul lui Stokes, Capitanul Victor Delgado (Cheech Marin) este ingrijorat pentru siguranta lui si trimite alti doi detectivi spre a-l sprijini si a-l tine sub supraveghere: Detectivul Lisa Brooks (Kelly Hu) si Richard Gallecki (Ian Gomez).

Vezi filmul Online:


0

FREERUNNER(2011)


Ryan alearga cu o bomba cu ceas blocata la gatul lui contra-cronometru pentru a ajunge la capatul celalalt al orasului ca sa se salveze pe sine si prietena lui din mainile lui Mr. Frank, organizatorul intrecerii si omul care a adus la masa pariurilor toti bogatii planetei. Infruntarea finala se da intre Ryan si Reese, castigul fiind de 1 milion de dolari si supravietuirea.


Vezi Filmul Online:

0

21 Jump Street (2012) online

                                                                     
Schmidt și Jenko sunt doi polițiști nu foarte descurcăreți, care se știu de când erau în liceu. Cu șapte ani în urmă, Jenko era un licean talentat la atletism, în timp ce Schmidt se străduia să fie un tocilar cu note bune. Amândoi și-au dorit să facă Academia de Poliție și au ajuns să fie parteneri. Jenko e încă un sportiv bun, iar Schmidt e tot foarte deștept așa că decid să ajute unul pe celălalt, pentru a dobândi fiecare abilitățile ce le lipsesc: unul pe cele sportive, celălalt pe cele intelectuale. Chiar și așa, când termină Academia de Poliție, ei nu sunt grozavi, iar prima lor misiune eșuează așa că sunt trimiși la secția 21 Jump Street unde noul șef le spune că vor lucra sub acoperire la liceul din zonă. Noua misiune e de a se infiltra printre traficanții de droguri din liceu și a-i da pe mâna justiției. Numai că pentru niște bărbați de 30 de ani misiunea de a redeveni adolescenți nu e una ușoară.



Vezi Filmul Online:



0

Stormbreaker(2006) online



Pentru Alex Pettyfer, protagonistul filmului Stormbreaker, debutul cinematografic se face in stil mare, avand ocazia sa fie inconjurat de actori de talie mare: Ewan McGregor, Mickey Rourke, Bill Nighy, Robbie Coltrane, Alicia Silverstone. El este Alex Rider, un adolescent de 14 ani, pe cale sa traiasca aventura vietii lui. Dupa moartea unchiului si protectorului sau, pe care il credea un simplu bancher, Alex este fortat de Special Operations Division a serviciilor secrete britanice, MI6, sa intre intr-o operatiune al carei scop este salvarea a milioane de vieti. Fara a sta pea mult pe ganduri, tanarul nostru renunta la ghiozdan, isi imbraca personalitatea de supererou si porneste in lumea larga! Misiunea sa este aceea de a descoperi care este natura virusurilor ce a invadat niste computere de inalta tehnologie, insa la scurt timp Alex va descoperi ca propria-i viata se afla in pericol.
Filmul, regizat de Geoffrey Sax, este bazat pe prima carte dintr-o serie semnata de Anthony Horowitz si care s-a bucurat de foarte mult succes in Statele Unite.
Vezi Filmul Online:

0

Freelancers(2012)


Fiul unei căpetenii a poliţiei din New York se alătură forţelor de ordine şi ajunge în echipă cu fostul partener al tatălui său, dar şi cu o gaşcă de poliţişti unşi cu toate alifiile. Noul lui şef, Sarcone, trebuie să decidă dacă tânărul are stofă destul de dură pentru a fi poliţist în secţia sa şi îi pune la încercare loialitatea, încrederea şi respectului. Atunci când iese la iveală adevărul despre moartea tatălui poliţistului novice, acesta nu vrea decât să se răzbune şi nu se va opri până nu va face cu adevărat dreptate.
Vezi filmul Online:

0

Scapati de Smart(2007) online subtitrat


Maxwell Smart are misiunea de a darama cel mai recent plan de dominare a lumii al organizatieii KAOS. In momentul in care sediul agentiei de spionaj americane Control e atacat si identitatea agentilor e compromisa, Seful nu are de ales si il promoveaza pe entuziastul analist Maxwell Smart la gradul de agent, acesta visand de foarte mult timp sa devina partenerul celui mai celebru dintre agenti, Agentul 23. Insa nu i se indeplineste dorinta, el fiind pus in echipa cu singurul agent al carui identitate nu a fost aflata, superba dar letala Agenta 99.
Vezi Filmul Online:

0

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)



Continuam seria Fast And Furious cu cea de-a treia productie, Tokyo Drift. Daca analizam primele doua filme din seria Fast And Furious, observam cu siguranta un scenariu mai slab din punct de vedere a calitatii incepand cu 2001 si pana in 2006.
Producatorii au readus in prim plan “caii putere” si depasirea cu mult peste limita legala de viteza.
Regizorul acestei parti este Justin Lin, acelasi om ce va fi si in spatele Fast & Furious (2009)
De ce au schimbat actorii nu stim, dar cert este ca nu are acelasi farmec, chiar daca Vin Diesel apare spre final, trebuie sa recunoastem ca echipa Paul Walker si Vin Diesel era un reusita.
Va dorim vizionare placuta pe Movies222– filme online gratis!
Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe Movies222.
Trailer:


Vezi filmul Online:






0

The Expendables 2 – Eroi de sacrificiu 2 (2012)

Eroii de sacrificiu s-au intors si de data asta este personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caeser (Terry Crews) – impreuna cu cei mai noi membri cooptati Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) – se reunesc cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara. Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii de sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Porniti pentru razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu inamicii…
Trailer:



Vezi filmul Online:

0

Hot Fuzz (2007)


La Londra, politistul Nicholas Angel este cel mai bun din echipa sa. Atat de bun, incat ii face pe colegii sai sa para niste simpli pastratori ai ordinii publice. Seful echipei decide astfel sa-l “promoveze” pe Angel, transferandu-l intr-un satulet unde nu se intampla absolut nimic. Alaturi de politistul local Danny Butterman, care viseaza sa devina Mel Gibson, Nicholas da cateva amenzi si cam atat. Dar o serie de crime ciudate il vor face sa arate cat de bun este.

Vezi trailer:



Vezi filmul Online:


Vizionare film:

0

The Man (2005) Agent fara voie


In spatele fiecarui om important este un mare… mare… tampit? Samuel L. Jackson, un tip aspru, face echipa cu haiosul Eugene Levy “pentru un uimitor efect comic” (Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter) ca cei mai nepotriviti parteneri din toate timpurile in acest ilar dar nu extrem de prietenos film.
Agentul Vann (Samuel L. Jackson) primeste intotdeauna omul de care are nevoie. Dar primeste ceva in plus cand traficantii de arme pe care ii urmareste il confunda pe un agent de vanzari – produse stomatologice, cu un client de-al lor.
Pentru a-i putea prinde pe rau facatori, Vann il “recruteaza” pe vorbaretul tehnician dentar pentru a-si juca in continuare rolul. Dar poate Vann sa-l faca pe Fiddler (Eugene Levy) sa mearga pana la capat? Un singur lucru este sigur.
Cand minciunile vor iesi la iveala “vei fi un fan al Agentului fara voie” 
Trailer:

Filmul Online:

1

The Cold Light of Day(2012)

Will Shaw e un tanar american care pleaca in concediu in Spania impreuna cu familia sa. Atunci cand parintii sai sunt rapiti, Will afla ca tatal sau, Martin, este o persoana mult mai importanta decat credea. Martin e un agent secret, iar rapirea sa nu e intamplatoare, ci face parte dintr-o conspiratie. Contactat de o sefa dura si cinica a serviciilor secrete americane, Will e pus sa-si salveze familia si este implicat intr-o actiune periculoasa.
                                                                
   Trailer:


Film online:










0

hit-and-run-loveste-si-fugi-2012

     În LOVEŞTE ŞI FUGI, Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un şofer implicat care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa.
Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper

                                                                               trailer:
                             
Vezi filmul Online:



0

Premium Rush – Cursa fara frane (2012)

                           Wilee e un curier rapid, care lucrează de pe o bicicletă. Zilnic, programul lui la muncă, înseamnă să se ferească de maşini care accelerează, de taximetrişti agitaţi şi agasaţi, de portiere de maşină care i se deschid brusc în faţă şi de vreo opt milioane de pietoni nervoşi din New York. Wilee e unul dintre cei mai agili şi mai agresivi curieri pe bicicletă. Iar bicicleta e şi ea una specială, super uşoară, cu o singură viteză şi fără frâne. Curierii de pe astfel de biciclete sunt ciclişti talentaţi, dar şi nebuni cu tendinţe sinucigaşe, căci riscă în ficare zi în care se bagă în trafic să fie făcuţi una cu asfaltul.
Wilee, un tip obişnuit să-şi rişte viaţa, se trezeşte într-o situaţie care ăl suprasolicită până şi pe el. O livrare de colet se transformă într-o cursă pe viaţă şi pe moarte pe străzile din Manhattan. Atunci când Wilee ridică ultimul colet al zilei, el descoperă că e vorba de un pachet diferit. De data aceasta, cineva chiar că încearcă să-l omoare.
                                                      Trailer:
                                

Vezi film online:

                   

Atentie: Momentan acest film nu are subtitrare dar va fi adaugata de indata ce apare pe net.











0

Six Bullets (2012)

                                                         Un ex-mercenar cunoscut pentru gasirea copiilor disparuti este angajat de un luptător de arte marțiale mixte a cărui fiică a fost răpit.
                                                                   Trailer:
                                    Vizionare placuta 

   Vezi Filmul Online:    
       Fastupload   
       VK
        Uploadc
Descarca Filmul :              
                                              

0

Good Luck Chuck – Charlie Talisman (2007)



Totul a inceput cand Charlie Logan avea 10 ani si a refuzat sa sarute o fata mai ciudata la un joc de “invarte-sticla” si ea l-a blestemat. 25 de ani mai tarziu, Charlie este un medic dentist de succes, dar blestemul este tot asupra lui. Toate fetele cu care el se intalneste isi gasesc adevarata iubire in persoana imediat urmatoare cu care se vor intalni, dupa despartirea de Chuck, dar el nu reuseste sa gaseasca pe cineva potrivita.
Reputatia lui se raspandeste repede si Charlie devine talismanul femeilor singure, toate dorind sa fie cu el doar o noapte pentru ca mai apoi sa-si gaseasca adevarata iubire.
Totul pana cand Charlie o intalneste pe Cam si se indragosteste de ea. Urmeaza incercarile lui de a rupe blestemul inainte de a se culca cu Cam si inainte ca ea sa isi gaseasca adevarata iubire in urmatorul baiat.
                                                                                       Trailer:
                                

0

SAFE (2012)



Al doilea luptator cușcă linie, a fost un polițist, Luca Wright (Jason Statham) este o viata debilitante de a fi monoton: ciocnire pe de rutină, cu jumatate de inima utilizare mixtă, abilități de arte marțiale, și să încerce să trăiască pe pic de bani pe care le caută. Într-o zi, el a greșit pierzi un meci, așa răzbunare mafiei ruse uciderea familiei sale. Durere Luca și vina Nelovita rătăcind pe străzile din New York, și el știe: viitorul este deposedat de, pentru că și aceasta va urmări fiecare mișcare, și oricine familiarizat cu, eu pot ucide. Cu toate acestea, atunci când Mei aleatoare numit aduce impreuna o fetita de doisprezece ani, chinez, care aleargă pe gangsterii aceleași care au ucis soția lui, Luca sare în acțiune și luând imens război mizele se află în mijloc. Meiről Este clar că nu fetele orfane obișnuiți, dar, de asemenea, geniul matematica, pe care a triadele sunt forțați să lucreze pentru ei. Ea este un cod de neprețuit este păstrat în memorie, pe care Triade, mafia rusă și corupte New York membrii politiei sunt capabili de a ucide, fie. Când Luca descoperă că el este singurul care poate conta Mei, a lansat o campanie împotriva lumea interlopă a orașului penală pentru a salva viața o fată nevinovat.

Vezi film online:
Server 1:

Server 2:

Muzica Online

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!